Dit jaar pas echt serieus aan de slag gegaan met fotografie. Een jaar waarin ik veel heb geleerd en heel veel moois voor de lens heb gehad. Hier mijn top 5:
1. 10-daagse fotoreis naar IJsland. Wat een prachtig land, waar je als fotograaf niet gauw uitgekeken raakt. Deze foto geeft goed de sfeer weer.
2. Vakantie in Noorwegen. ‘s Ochtends heel vroeg vertrokken richting de Prekestolen waar je een prachtig uitzicht hebt over de Lysefjorden. Na een wandeling van een goed uur kwam ik op de plek en genoot ik van het uitzicht, het weidse landschap en de stilte. Deze foto heb ik toen gemaakt.
3. In september heb ik een ochtend langs de bosrand gezeten en genoten van de hertenbronst. ‘t Blijft een machtig schouwspel.
4. ‘k Vind het leuk om bezig te zijn met sfeerfoto’s van landschappen. Soms zit alles mee, zoals bij deze, of deze en deze.
5. 21 en 22 december zal ik niet gauw vergeten. Wat een heerlijke winterse dagen. Deze plaat geeft de sfeer goed weer.

Al met al mag ik tevreden zijn over 2007. In 2008 wil ik me meer gaan proberen te richten op dieren in het landschap. Niet eenvoudig, maar een beeld van een dier in zijn of haar natuurlijke omgeving spreek wat mij betreft het meest tot de verbeelding.

Bendiks

Comments are closed.